boligadvokat

Boligdrømme? Få assistance fra en boligadvokat

Boligdrømme? Få assistance fra en boligadvokat

Det er aldrig nogen lille beslutning – eller økonomisk udskrivning – at købe ny bolig. Derfor anbefales det, at du får hjælp fra en boligadvokat.

Hvad skal jeg med en boligadvokat – jeg har jo ejendomsmægleren?

Blandt de største fejltagelser, man som boligkøber kan begå, er det at tro, at ejendomsmægleren er eens ven. I tilfældet ejendomsmægler er begrebet mægler anvendt yderst fejlagtigt. Ejendomsmægleren er nærmere at betragte som sælgers forlængede arm. En ejendomsmægler er kun ude på én ting, og det er at få solgt så mange boliger så hurtigt som muligt, og gerne til så høj en pris som det kan lade sig gøre.

Det er nemlig sådan, at ejendomsmægleren tjener sine penge. Og derfor skal du ikke regne med at han eller hun vil give dig flere oplysninger end loven foreskriver. Du kan således ikke være sikker på, at en ejendomsmægler vil oplyse dig om forhold, som kan have indflydelse på din beslutning om køb af boligen. Det kan for eksempel være en dårlig økonomi i den boligforening, til hvilken din potentielt nye lejlighed hører. Eller det kan være lokal planer i området omkring dit drømmehus, som kan udhule værdien og i yderste konsekvens gøre dig teknisk insolvent.

Find din kompetente boligadvokat online

Derfor er det en rigtig god idé at have en dygtig og erfaren boligadvokat med på råd, når du står for at skulle købe ny bolig. En boligadvokat har ingen andre interesser end at fungere som din uvildige rådgiver, og dermed hjælpe dig med at foretage den rette beslutning. Når du således skal skrive under på købsaftalen, skal du sikre dig, at denne er forsynet med et advokat forbehold. Advokat forbeholdet giver din boligadvokat mulighed for at gennemlæse al den relevante dokumentation, som knytter sig til såvel boligen som til selve handelen.

Du kan finde din boligadvokat online hos eboligadvokat.dk