Coating af ventilationsanlæg – for højere effektivitet

26 november 2020 Astrid Pedersen

Har din produktionshal, dit industri anlæg eller din ejendom brug for en opdatering af ventilations systemerne? Så kan du med fordel kontakte Safe-Coating.dk.

Hvem er Safe-Coating.dk?

Safe-Coating.dk er et dansk firma som har specialiseret sig inden for coating af blandt andet ventilations kanaler. Hos Safe-Coating.dk finder du udelukkende de største kompentencer inden for dette felt – dygtige specialiserede håndværkere, som kan deres kram, og ingeniører som har fingeren på pulsen når det gælder om at udvikle specialiserede og innovative løsninger.

Safe-Coating.dk er ene distributører af det dansk producerede produkt fra E-AT ved hjælp af hvilket Safe-Coating.dk også løser deres arbejde med coating. Blandt Safe-Coating.dk’s kunder finder du industri og produktions virksomheder, bygge og anlægs branchen, landbruget, marine og søfarts branchen, en lang række bolig foreninger, samt hotel og restaurations branchen.

Inden for alle disse erhverv kan der opstå behov for brandsikring eller beskyttelse mod spild som kan komme til at koste en virksomhed mange penge. Og så er det en god idé at have et professionelt og specialiseret firma som Safe-Coating.dk ved hånden.

Rengøring, inspektion og kvalitetssikring i forbindelse med coating

Når du vælger at lade Safe-Coating.dk forestå coating af dine ventilations kanaler får du ikke blot professionel coating som beskytter mod brand og sikrer den gode luftkvalitet og det sunde indeklima. Du får også en grundig inspektion af hele ventilations systemet, således at problemer og udfordringer identificeres før arbejdet påbegyndes.

Ved samme lejlighed vil Safe-Coating.dk udføre en grundig oprensning af samtlige kanaler og dukter, således at overfladen er helt fri for rust og smuds. På den måde sikres det, at coatingen kan påføres i et ensartet lag og samtidig binder optimalt.

Efter at selve coatingen er påført udfører Safe-Coating.dk grundig og systematisk kvalitets kontrol for at sikre at resultatet er perfekt. Du kan læse mere om coating på Safe-Coating.dk.dk.

Flere Nyheder