Designerlamper – hvis du ønsker det mest behagelige lys

02 juni 2018 Astrid Pedersen
Designerlamper - hvis du ønsker det mest behagelige lys

Er du blevet træt af, at dine gamle lamper skæmmer dit ellers så velindrettede og gennemdesignede hjem, så kunne du overveje at skifte dem ud med designerlamper. Måske er du ked af en gulvlampe, som bare ikke passer ind i stilen mere, eller også har du stadig de gamle lamper, du fik, da du flyttede hjemmefra – og som under alle omstændigheder er uddaterede. De færreste gamle lamper fungerer nemlig særligt optimalt med moderne lyskilder så som elsparepærer og LED pærer. Lamper, som blev designet og fremstillet dengang man stadig fortrinsvis anvendte glødepærer, er hverken kalibreret eller formgivet til at få det bedste ud af lys fra de nyere typer af lyskilder. Det er moderne designerlamper til gengæld, og dette er endnu en god grund til at udskifte lamperne i dit hjem.

Smukke designerlamper kaster et behageligt lys

En designerlampe har nemlig ikke udelukkende sit navn, fordi det er et smart brand, som står bag. Der ligger en hel videnskab til grund for lysmageri – en tradition, som i øvrigt er typisk dansk, og især har manifesteret sig ved ikoner så som Poul Henningsen (ham med PH-lamperne) og Le Klint (hende med de håndfoldede papir lampeskærme). Og denne design videnskab er i hastig udvikling. Markedet for designerlamper bugner af smukke lamper inden for alle kategorier – gulvlamper, bordlamper, loftlamper, væglamper og sågar lamper til udendørs brug. Og fælles for alle disse designerlamper er, at de kaster et blødt og smukt lys over dit øvrige interiør, som får dette til at fremstå fra sin allerbedste side.

Find designerlamper efter din egen smag online

Inden du smider alle dine lamper ud og styrter ned i den nærmeste lampebutik, kan det anbefales, at du tager et kig på andlight.dk. Her finder du alle de nyeste kollektioner af designerlamper inden for samtlige kategorier og stilarter. Se dem alle på andlight.dk

Flere nyheder