Boligadvokataarhus.dk - boligadvokat århus

Få hjælp til forælderkøb i Århus

Det kan være svært for din søn eller datter at finde en lejlighed i Smilets by, hvis han eller hun skal gå på Århus Universitet eller en af de mange andre uddannelsesinstitutioner i Danmarks næststørste by. Der er nemlig mindst lige så meget rift om værelser og lejligheder her, som der er i hovedstaden. Som forælder kan det derfor være en god ide at investere i en lejlighed til din søn eller datter, så han eller hun kan få en god start på sit liv som udeboende. På den måde slipper dit barn for klamme kollegieværelser eller udlejere, der mest af alt er nogle klamhuggere. 

Hvis du overvejer et forælderkøb, kan det være en god ide at finde en dygtig boligadvokat Århus. Det kan for eksempel være Hviid Advokater, der har stor erfaring med at hjælpe med forælderkøb. Boligadvokaten kan både hjælpe dig med de rent praktisk, juridiske ting i forhold til boligkøbet, men også med at få skruet en lejekontrakt sammen, der tager hensyn til det specielle forhold, der i dette tilfælde er mellem lejer og udlejer. 

Når du skal købe en lejlighed, er der generelt mange ting, det er en god ide at være opmærksom på, og det er altid en god ide at få en advokat til at læse købskontrakten igennem og få vedkommede til at tinglyse skødet. På den møde er du sikret bedst muligt. Hvis tinglysningen ikke sker rigtigt, kan du risikere, at du hænger på din tidligere ejers gæld i lejligheden. Det er ikke svært at tinglyse rigtigt, men det er bare vigtigt, at det bliver gjort på den rigtige måde, og det kan du være sikker på, at det bliver gjort, når du får Hviid Advokater til at hjælpe dig. 

Når du skal leje ud til din søn eller datter, er det også vigtigt, at du får lavet en rigtig god lejekontrakt. Der kan nemlig være mange ting, man tager for givet både som forælder og som barn. Det kan for eksempel være, hvem der skal reparere hvad, hvis det går i stykker. Det kan for eksempel være, hvis håndvasken eller toilettet går i stykker. Så kan det være rart, at I på forhånd har afklaret det i en lejekontrakt. Ellers kan der hurtigt opstå en dårlig stemning mellem jer. 

Det er også vigtigt, at du får mulighed for at opsige dit barns lejemål, hvis du på et tidspunkt får brug for at sælge lejligheden, fordi din økonomiske situation ændrer sig.