fraværsregistrering

Få ubegrænset support til fraværsregistrering

Der er mange ting at holde styr på i en virksomhed. Særligt hvis det er en lille virksomhed, kommer man som leder eller chef til at sidde med et enormt stort ansvar og kommer ofte til at skulle tage sig af mange forskellige arbejdsområder. Det er både HR-opgaver som at ansætte personale, økonomi opgaver som budgetlægning og lønudbetaling og kommunikationsopgaver i forhold til at brede kendskabet til virksomheden ud. Derfor kan det være rart at have et godt system til fraværsregistrering, der gør det nemt og overskueligt at se, hvornår ens medarbejdere er fraværende eller holder ferie. Derudover er det rart at have et system, hvor der er ubegrænset support. 

Sådan et system er Bitabiz. Det fungerer på en række forskellige platformer, både computer, mobil og tablet. Det gør det nemt at bruge for medarbejderne at indtaste deres oplysninger i forhold til ferie og fravær. Det gør det også nemt for dig som leder at se, hvor meget dine medarbejdere er fraværende. Og at sammenkøre dataene med lønsystemet. Den del sparer dig allerede for rigtig meget spildtid og besvær. Det gør, at du kan fokusere din energi på nogle andre ting i virksomheden. 

Når du køber adgang til Bitabiz systemet, får du også ubegrænset support med i købet. Det gør, at du altid kan få support, hvis du har spørgsmål til systemet, eller hvis der skulle være noget galt med det. Både i store og små virksomheder er det rart at slippe for at skulle betale for support. Det kan hurtigt blive en dyr omgang, da firmaer ofte tager sig godt betalt for, at man taler med deres supportmedarbejdere. Men sådan er det altså ikke hos Bitabiz.

De har lavet en onlinesupport, hvor du hurtigt kan få svar på dine spørgsmål. Ofte er der nemlig ikke noget galt med systemet. Det handler typisk om, at man ikke har prøvet den specifikke funktion før. Det kan være, at du gerne vil se en statistik over, hvor ofte dine medarbejdere er syge. Den kan du udtrykke via Bitabiz, men du skal selvfølgelig vide, hvilke knapper du skal trykke på. Det kan også være, at du er ved at planlægge sommerferien i virksomheden og gerne vil se, hvordan de forskellige medarbejdere ønsker at holde ferie. Det kan være svært at efterkomme alles ferieønsker, men det kan være nemmere, når det er gjort overskueligt, hvornår de forskellige medarbejdere gerne vil holde sommerferie. Det kan lette planlægningsarbejdet en del.