Find den rette tandlæge – og forebyg tandsygdomme

24 oktober 2019 Astrid Pedersen
Find den rette tandlæge - og forebyg tandsygdomme

Kan du huske, hvornår du sidst besøgte tandlægen? Hvis ikke, er det nok alt for længe siden. Ideelt set bør man gå til tandlægen og få foretaget en tandrensning og et eftersyn af tænder og tandkød mindst to gange om året. Det er blot de færreste, som får taget sig sammen til at omme af sted.

Mange mennesker undskylder sig med, at de ikke har råd til at gå til tandlæge, eller at de ikke har tid at afsætte til et tandlæge besøg. Dette er dog virkelig dårlige undskyldninger for at sætte sine tænders sundhed over styr. Et tand eftersyn med en tilhørende rensning koster mindre end de fleste frisør besøg eller en tur i byen. Og med fleksible åbningstider, centrale beliggenheder og online booking systemer burde det ikke være det store problem at afse en halv time en eller to gange om året til at få sat skik på bisserne.

Mine tænder har det fint – hvorfor skal jeg gå til tandlæge?

Måske tænker du, at der ikke er nogen grund til at bruge tid og penge på et tandlæge besøg, når nu tænderne ikke gør ondt, og tandkødet ikke bløder – særlig meget – i hvert fald. Men her skal du tænke på, at et eftersyn og en rensning hvert halve år kan forebygge tilstande, som både er dyre, tidskrævende og smertefulde. Når først tandpinen sætter ind, kan du risikere at kigge på en rodbehandling eller en fjernelse af din tand med efterfølgende isættelse af implantat. Og således kan et tandlæge besøg hvert halve år godt vise sig at være en rigtig god forretning.

Tandlægerne på Stjernepladsen – din tandlæge i Århus

Hvis du leder efter en god og pålidelig tandlæge i Århus, kan du med fordel vælge Tandlægerne på Stjernepladsen – en af de ældste og bedst beliggende tandlæge klinikker i Århus. Læs mere på http://stjerneklinik.dk/ 

 

Flere nyheder