Gulvafslibning Odense

Find din lokale fagmand til en gulvafslibning i Odense

Find din lokale fagmand til en gulvafslibning i Odense

Trægulve, som er i god stand og som gennemgående er sunde i træværket samt intakte over hele boligen, er i høj kurs i disse år. Der er nemlig længere og længere imellem huse og lejligheder med originale trægulve, som dækker hele det samlede bolig areal – med undtagelse af diverse vådrum – og som samtidig er ensartede og velholdte.

Mange boligejere vælger nemlig at skille sig af med det gamle trægulv, enten fordi mere moderne gulvtyper har vundet indpas, og passer bedre med beboerens indretnings idéer, eller fordi de tror, at lidt overfladisk slid betyder, at trægulvet har lidt ubodelig skade.

Dette er langt fra altid tilfældet. Daglig slid og manglende vedligeholdelse kan hurtigt gøre selv det mest massive trægulv snusket og kedeligt at se på. Men denne form for slitage er som oftest blot overfladisk, og kan nemt fjernes ved en grundig og effektiv gulvafslibning.

Hvordan ved jeg, om mit trægulv kan tåle en gulvafslibning?

Hvis du er ked af det slidte og triste look, dit før så pæne og ensartede trægulv har tillagt sig gennem årene, kan du med stor sandsynlighed få glæde af en professionel gulvafslibning. Det er nemlig langt fra sikkert, at dit trægulv er lige til lossepladsen, blot fordi det er lidt snusket og mat i overfladen, eller har nogle småskrammer eller ridser fra kæledyrenes kløer eller fra møbler og sko.

Disse skader stikker nemlig sjældent dybere end de to millimeter, som typisk fjernes ved en grundig gulvafslibning. Og det samme gælder de mange pletter fra spildt rødvin eller kaffe samt de grimme, misfarvede plamager fra solens skarpe stråler, som med tiden falmer træværkets overflade. De fleste trægulve, uanset type og sort, kan fint tåle en gulvafslibning.

Hvis du vil være helt sikker på, at dit trægulv får den bedst mulige behandling og kommer til at stå som nyt, kan du vælge at lade en professionel håndværker forestå opgaven. Læs mere på gkservice.dk