Hvilke tidspunkter skal du kontakte en kloakmester?

16 januar 2022 Steffen Hansen

advertorial

En kloakmester bør tilkaldes, hvis du døjer med problemer i din kloak. Det kan være lugt af kloakvand fra dit afløb, eller hvis du har mistanke om en blokade nede i kloaksystemet. Afhængigt af hvor problemet er placeret, kan enten en tv-inspektion eller en slange bruges til at løse en række forskellige problemer. Og det er noget, som en kloakmester kan gøre for dig.

Læs med i dette indlæg, og hør mere om de opgaver, som en kloakmester kan hjælpe dig med.

 

image

 

 

Hvis du tror, der er rotter i kloakken

Du bør tilkalde en kloakmester, hvis du har problemer med rotter i din kloak. Rotter finder ofte vej ind i kloakken gennem et tilstoppet rør eller afløb. Hvis du opdager rotter i din kloak og tror, at de måske vil opholde sig der i et stykke tid, er det bedst at ringe til en kloakmester. De kan bruge tv-kameraer til at give billeder af igangværende problemer som reder og blokeringer, der kan være meget sundhedsskadelige for dig og dine omgivelser.

 

Hvis dit toilet er stoppet

Afløbet fra dit toilet er normalt forbundet med kloaksystemet. Hvis dit toilet er stoppet, betyder det, at du ikke kan bruge det længere. I et sådant tilfælde kan en tv-inspektion bruges til at give billeder af, hvad der foregår i kloakken, og hvordan det bliver håndteret. Ellers skal der måske en slamsugning til, for at kunne fjerne eventuelle blokader, der er kommet i din kloak.

Du kan finde din kloakmester her: https://www.bjarneorts.dk/kloakmester.aspx 

 

Hvis dine rør er sprunget

Hvis dine rør er sprunget, er den bedste løsning at hyre professionel hjælp. Det kan nemlig tage flere timer at reparere denne type af problemer. En kloakmester er den person, du skal henvende dig til, hvis du skal have nye rørledninger. De vil komme ud og tage en inspektion af dine gamle rør, for at vurdere, hvordan det nye skal lægges. På den måde får du et overblik over, hvad du kan forvente. Hvis kloakmesteren opdager, at dine gamle rør er for beskadiget, kan de udskifte dem helt ud med nye.

Flere Nyheder