Indvendige skydedøre

14 august 2019 Sara Mortensen
Indvendige skydedøre

Måske tænker du ikke over det, men valget af indvendige døre har faktisk en stor betydning – både hvad angår rummets indretningsmæssige helhedsindtryk, ligesom det også skal være en dør, der opfylder dine behov og ønsker på det praktiske niveau.

Der er mange spørgsmål, du kan stille dig selv inden du træffer et valg. Nedenstående vil have fokus på valget af skydedør og fordelene ved disse.

Når man lukker øjnene og tænker på et rum, glemmer mange at døren faktisk optager plads, såfremt den åbner indad. Det betyder i praksis, at du ikke har mulighed for at udnytte rummets kvadratmeter til fulde, da det naturligvis kræver plads.

Med en skydedør fra Melholt undgår du helt denne problematik – i særlig grad hvis du vælger en dør med indbygningskarme. Har du et ønske om at gemme skydedøren helt væk, er indbygningskonceptet helt genialt. Med en sådan indbygget dør bliver denne nærved usynlig når du trækker den til; hvad enten du åbner eller lukker.

En skydedør kan også have en anden funktion end den traditionelle – hvis du ønsker at afskærme en del af et rum, eksempelvis forvandle din hjemmearbejdsstation til et gæsteværelse, kan du opsætte skydedørsskinner til ophæng, hvorefter du med største lethed kan gemme dele af et rum af vejen. Har du et ønske om at opdele et rum i to på den nemmeste vis, er dette også et ganske genialt løsningsforslag – ved opsætning af en skydedørsskinnne med dør har du på få sekunder et ekstra værelse.

Desuden vil man altid undgå at døren smækker ved gennemtræk.

Melholt tilbyder skydedøre i højeste kvalitet, og der tilbydes altid service i særklasse. Dørene sælges til en fordelagtig pris, og vejledning om montage og/eller vedligehold er altid tilgængelig. Kontakt Melholts Handelscenter for et godt tilbud, og afhent selv døren samme dag. Levering er også mulig indenfor 1-3 hverdage.

Flere nyheder