Noter dig, hvornår det er tid til bilsyn i Aabenraa

23 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Du har så tit været til bilsyn i Aabenraa, hvor du besøger det samme sted, fordi du er så vant til at gøre det dette sted, og du kan godt lide rutiner i dit liv.

Desuden synes du, synsfolkene er professionelle og dygtige dette sted, og de behandler dig og din bil godt, og du ved, at der ikke bliver slækket på kvaliteten af synet her, men det er heller ikke fluekneppere eller regelryttere af en dårlig skuffe, som du har med at gøre her.

Derfor anbefaler du også for andre folk, at de skal vælge dette sted, når de skal have synet deres bil, uanset typen af bil de skal have synet, fordi man selv mener, at opgaven bliver gjort godt professionelt her.

Dog kan der også gå så meget rutine i det, at man lidt glemmer, hvornår bilen skal til syn. 

Det er jo ikke ligesom, når man skal huske at handle ind flere gange om ugen. Et bilsyn kommer ikke lige så tit.

Skriv ned i kalenderen med bilsyn i Aabenraa

Således får du måske svedt ud, at det snart er tid til at få synet din bil, fordi du så først opdager det, når bilen bliver indkaldt til syn.

Det passer dig ikke så godt, for du plejer at have en plan med, hvad du gør, når bilen snart skal synes, så du er parat i god tid.

Du tager lige bilen en tur forbi din mekaniker og får set på den og eventuelt fikset nogle problemer, der er ved den.

Derefter gør du den ren, så den er indbydende at lave syn på.

Men den plan skrider, fordi du ikke var forberedt på synet, så du kan ikke nå til mekanikeren eller gøre bilen godt nok ren, inden synet skal være gennemført.

Derfor er det smart lige at skrive ind i kalenderen, hvornår der er ved at være tid til synet, så man kan nå at planlægge det.

Flere Nyheder