gulvsliber

Professionel og effektiv gulvsliber til billige priser

Professionel og effektiv gulvsliber til billige priser

Overvejer du at få slebet dine trægulve, fordi de er slidte, grimme eller har ridser, så behøver det ikke at koste en bondegård. Faktisk kan du hyre en professionel og effektiv gulvsliber til billige priser hos GulvKanonen, som har base i Ballerup og sliber gulve for kunder i København og over det meste af Sjælland.

Slidte gulve får nyt liv

GulvKanonens erfarne gulvslibere sørger for, at dine trægulve får den helt rigtige afslibning og efterbehandling, så de kommer til at se nye og friske ud. Du kan selv bestemme, hvilken type efterbehandling du ønsker at trægulvene skal have – om det skal være maling, lak-, olie- eller ludbehandling. Du kan altid få professionel rådgivning hos GulvKanonen, hvis ekspertise sikrer dig, at du finder den rigtige løsning, som passer til dit hjem. Maling frisker dine trægulve op i f.eks. hvid, som passer den nordiske boligstil, eller sort som giver rummet kant. Du kan også vælge at få malet gulvet i din yndlingsfarve. Vil du gerne have trægulve, som er nemme at rengøre og slidstærke, så er lakbehandling en rigtig god løsning, mens ludbehandling giver dig smukke naturfarvede trægulve, som dog ikke er lige så slidstærke.

Hurtig opstart og flot resultat

Er du utålmodig efter at finde en hurtig løsning, f.eks. fordi du er i gang med en renovering af din bolig, eller fordi du skal flytte ind i et nyt hus, så rykker GulvKanonen hurtigt ud og leverer et flot resultat. Du betaler først, når arbejdet er udført, og du får tre års garanti på det udførte arbejde. Hos GulvKanonen er der yderst serviceminded, og de tager gerne udfordringen op, når kunderne har særlige ønsker til, hvordan gulvene skal se ud. Flotte trægulve giver nyt liv og varme til dit hjem, og med en professionel gulvsliber fra GulvKanonen kan du være sikker på, at du får strålende trægulve, som passer til netop din boligstil til en billig pris.