Re-emaljering af badekar: Svaret på dine bønner

24 november 2021 Athene Eriksen

advertorial

Re-emaljering af badekar: En gave for dig, som drømmer om at renovere 

Vi har alle brug for lidt fornyelse og selvforkælelse fra tid til anden. En lille luksus i hverdagen, som giver os glæde, energi og udholdenhed, til at komme igennem hverdagens travlhed. Et rigtig godt eksempel på dette, kunne være at få renoveret dit hjem.

Vores bolig er det centrum, hvorfra vores univers opstår og det er derfor vigtigt at føle sig tryg og godt tilpas. At tage et bad i et rustent badekar, kan knapt beskrives, som denne form for tryghed. En re-emaljering af dit badekar derimod, kan være en fantastisk investering i dit hjem, for at optimere både udseende og velbehag. Nå der påføres emalje på dit badekar, påføres der det, som i daglig tale hedder polyurethan. Dette utroligt stærke og holdbare materiale, vil få dit badekar til at fremstå, som den dag du købte det. 

Kan polyurethan bruges på andet end badekar? 

Ja det kan det. Denne form for ’emalje’, er nemlig yderst velegnet, til også at istandsætte håndvaske, fliser, brusekabiner og andre lignende overflader. Dette kan derfor blive til en komplet transformation af dit badeværelse, hvis det er dét du måtte ønske. Mulighederne er uanede og skulle du efter re-emaljeringen af dit badekar, ønske at forny resten hen ad vejen, så kan du altid tage kontakt til din foretrukne, lokale fagmand, som kan give dig råd, inspiration og ikke mindst, et fantastisk tilbud. 

image

Hvad er mine muligheder for re-emaljering? 

Disse er praktisk talt, alt hvad du ønsker at de skal være. Emaljeringen kan nemlig farves i alle afskygninger af spektret, der kan tilføres glitter eller du kan få en silkeblød og enkel overflade. Det eneste du skal gøre, er at prøve at holde hovedet koldt, for alle de muligheder der findes, for re-emaljering af badekar.

Flere Nyheder