poledancer

Skru op for festlighederne med en poledancer

Skru op for festlighederne med en poledancer

Har du altid godt kunnet tænke dig at se en flot mand danse tøjet af sig – men er du lidt loren ved tanken om at hyre en decideret mandestripper til din venindefest? Så kan du overveje at hyre en poledancer fra poledancer.dk. En poledancer er andet og mere end en mandlig stripper – han er også en top trænet atlet med styr på sin krop og en selvbevidsthed, der følger.

Poledance – en disciplin, som kræver sin mand

Hvis du nogen sinde selv har prøvet kræfter med poledance, ved du, at det ikke er den nemmeste motionsform i verden. Det er, tværtimod, en særdeles krævende sportsgren, som fordrer såvel balance, kropsbevidsthed, styrke, smidighed og rytmesans. Og hele kunsten ligger i at få det til at se ud, som om det ikke kræver den mindste anstrengelse. En sådan ydelse kræver naturligvis sin fysik – og en sådan er poledanceren til overflod i besiddelse af.

Med en poledance, udført af en professionel mandlig stripper, kan du nyde mandekroppen i alle dens facetter uden at der nødvendigvis behøver at komme flødeskum, blindfolds og andre til den traditionelle strip tease hørende attributter ind over showet!

Du kan læse mere om den mandlige poledancer på poledancer.dk.