bobestyrer-advokat.dk

Undgå konflikter og fejltagelser med en dygtig dødsboadvokat

I kølvandet på et dødsfald er man ofte sorgfyldt og følelsesladet, og håndteringen af et dødsbo i samarbejde med andre familiemedlemmer kan være en stor udfordring. Dødsboet kan indeholde ting af affektionsværdi og er ladet med minder, hvorfor en praktisk og nøgtern behandling af dødsboet kan være en stor mundfuld. Oplever du også dette? Har du behov for professionel advokatbistand til at tage sig af de juridiske aspekter? Så tag kontakt til Hviid Advokater, der med stor professionalisme klarer dødsbobehandlinger.

Hviid Advokater A/S

Hviid Advokater A/S er et velrenommeret firma, der har 27 års erfaring med advokatbistand. Vi har valgt at specialisere os inden for udvalgte områder, og du er derfor sikker på at modtage advokatbistand af høj faglighed og stor ekspertise. Vi lægger desuden vægt på at være meget ærlige over for vores klienter og således afstemme forventninger, tidshorisont og pris. Det er forudsætningen for et godt samarbejde, og det tilstræber vi til hver en tid. Vi indleder ethvert samarbejde med en uforpligtende samtale og et uforpligtende tilbud, så du hurtigt informeres om dine juridiske muligheder samt salær.

Dødsbobehandling og salær

En dødsboadvokat sørger for alle de praktiske aspekter, når dødsboet skal opgøres og afvikles. Desuden kan denne vejlede arvingerne om, hvorvidt privat skifte, skifte ved bobestyrer eller uskiftet bo vil være den bedste løsning i den givne sag. Er der fx tale om et insolvent dødsbo, skift af fuldmagt og ægtefælleudlæg kan din advokat selvfølgelig også hjælpe med det. Ligeledes vil denne gøre dig opmærksom på arveafgift, dødsboskat osv. Kort sagt, er du med en dygtig bobestyrer sikker på at få taget højde for samtlige facetter af dødsbobehandlingen. Advokatsalærets størrelse afhænger af dødsboets værdi. Fx vil et dødsbo uden fast ejendom og til en værdi af 1.000.000,- kr. typisk koste 19.500,- kr. (inkl. moms) i salær. Et større dødsbo med fast ejendom samt værdipapirer til en samlet værdi til 2.000.000,- kr. vil koste 35.000,- kr. (inkl. moms) i advokatsalær. Hvad et bobestyrer salær for netop dig vil koste, giver vi et tilbud på, når vi har haft en samtale med dig om dødsboet.

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte os med henblik på en uforpligtende samtale og et tilbud på advokatbistand. Lad os få en god samtale om dine juridiske behov og rådgive dig om din situation. Vi gør os stor umage for at skabe så gunstigt og velfungerende et samarbejde som overhovedet muligt. Vores dødsboadvokater hjælper dig beredvilligt og professionelt.